Verbergen

THE NEXT STEP

Alles begint met bewustwording. Zo ook Project Aware, met als doel om een soortgelijk bewustwordingsproces te initiëren en stimuleren als dat de twee initiatiefnemers destijds overkwam. Tijdens hun trip naar de Himalaya's werden ze bewust van het belang van vrijheid en startten Project Aware in Amsterdam. Gedurende de afgelopen jaren zijn zij met vele try-out projecten, acties en evenementen succesvol aan de slag gegaan om de young- and young-minded en iedereen anders die het maar wilden horen te bereiken. Ondanks dat Project Aware volledig zonder geld opereert en al velen Aware heeft gemaakt, was dit echter nooit het einddoel dat de initiatiefnemers voor ogen hadden. Ga juist daarom mee in het opvolgende verhaal dat nu verder gaat met onder andere de internationale uitrol van Project Aware’s veelbelovende projecten en vanzelfsprekende vervolg: Project Aware, Freedom - The Next Step!
 
Het is tijd om jou en alle eerder aangewakkerde awareness te koppelen aan serieus aansluitende actie. Het actie-gerelateerde en zogenaamde 'next step' zal de internationale uitrol van Project Aware's bewezen projecten starten, aangevuld met het, nog nader te introduceren, power-to-the-people platform en bijbehorende nieuwe 2.0 projecten als logische opvolgers. Van awareness naar actie en verder; daar gaat dit tweede hoofdstuk over.
Na Project Aware's post-experimentele periode, vroeg jij om meer. Jij vroeg ons om mogelijkheden om te participeren en om met iets te komen dat iedereen gemakkelijk kan gebruiken om te helpen de wereld een betere plek te maken. Nou, we hebben niet alleen geluisterd maar ons ook continue ingezet voor de missie en zijn met enkele fijne forward-thinking, early-adopters en -believers nu die campaigning community, waar jij om vroeg, aan het bouwen. Omdat we geloven dat ieder van ons de mogelijkheid om te veranderen in zich heeft en dat al deze gecombineerde inspanningen het verschil kunnen maken, ben jij de hoofdreden dat we zo hard achter de schermen hebben gewerkt om zo’n site snel te lanceren. Nu is het jouw beurt om magie en dingen te laten gebeuren. Dus vul jouw naam en email adres in en help om deze nieuwe beweging te bewegen, te vormen en doen schudden!
Gedurende de komende weken zullen we je enthousiasmeren met onze plannen, projecten, platform en co-created content en community.
 
 
 
 

EERDER oP Project Aware

Voor iedereen die niet echt bekend is met waar we vandaan komen is hier wat meer info over Project Aware. Via verschillende projecten, gedurende de Project Aware periode, en zoals de naam al doet vermoeden, lag de focus voornamelijk op awareness en vroegen we onze doelgroep wat vrijheid voor hen betekende en hoe belangrijk vrijheid voor hen was. Bij het stoppen en bewust maken van bijvoorbeeld een pizza koerier en/of de gemiddelde feestende festivalganger kwamen ze allemaal tot de conclusie dat ze vrijheid te vaak als vanzelfsprekend beschouwden. Maar nu ze er even op gewezen werden, de tijd voor namen en er bij stil stonden, vonden ze vrijheid niet alleen erg belangrijk maar stond vrijheid vaak ook in hun top10, top3 of zelfs op nummer 1 van hun waarden en zaken die zij in het leven belangrijk vinden.
 
Klik op onderstaande afbeelding/PDF ‘Project Aware - door de jaren heen’ voor een kort overzicht van de Project Aware periode. Deze try-out jaren zijn volledig zonder donaties, overheidssubsidies en sponsor gelden gerealiseerd. Yes, met elkaar is dat en meer, allemaal gelukt en gezamenlijk kunnen we ook de volgende stap zetten: Project Aware – Freedom, The Next Step!
 
 
 
 Over Project Aware
 
Deel deze pagina
Voor een goede werking van deze site, gebruiken we cookies - door verder te gaan accepteer je het verzamelen van bepaalde anonieme info