Verbergen

DANCE4FREEDOM

DANCE4FREEDOM is méér dan alleen goede muziek en een geweldige nacht uit. DANCE4FREEDOM gaat om jou! Lekker dansend zoals je nog nooit eerder hebt gedanst; je vrij voelen op de dansvloer, volledig jezelf kunnen zijn terwijl je geniet van-, en één wordt met, de muziek. Muziek en mensen - mensen en muziek. Een DANCE4FREEDOM evenement bijwonen is als een soort speciale super demonstratie waar jij, samen met andere gelijkgestemde party people, een signaal van vrijheid belichaamt, je beseft dat je niet alleen bent, maar een voorbeeldfunctie bent richting al diegenen die nog niet aan boord zijn. Kom de lancering van ons nieuwe people-powered platform vieren en steun meteen de missie!
DANCE4FREEDOM combineert dansbare muziek met alle waarden waar Amsterdam al eeuwen om bekend staat, zoals vrijheid, diversiteit, respect, tolerantie, leven en laten leven, genieten en laten genieten. DANCE4FREEDOM verwelkomt en verenigd dan ook alle extravagante nachtvlinders en flamboyante vrijheidsfiguren; van alle leeftijden van 18 tot 80, van alle seksuele voorkeuren en GLBTI, enz., van alle nationaliteiten en afkomst en alle levende decorstukken in hun eigen dresscode, met alle make-up, mode en haarstijlen, allemaal en helemaal uitgedost en uitgerust om voor vrijheid flink los te gaan. Alles mag en niets moet. We laten dat wat we gemeen hebben, vrijheid en feesten, ons verbinden!
 
DANCE4FREEDOM AFTERMOVIE

De entree van DANCE4FREEDOM gewoon gratis, oftewel, 4FREE, zoals we dat zelf graag noemen.

Initiatiefnemers van de moderne mensenrechten beweging Project Aware en DANCE4FREEDOM, Jeroen en Atreya, leggen uit hoe dit, op basis van waardering en als blijk van steun, iedereen de vrijheid geeft om, voor vrijheid en als dank, hun ‘eigen ticketprijs’ te bepalen bij de ingang. Traditionele kaartverkoop is niet meer van deze tijd en past niet binnen de nieuwe Project Aware 2.0 strategie, waarbij het net als bij Project Aware, niet om geld gaat, maar om de mens!
 
 
 

support Dance4Freedom

 En/oF doE MEER

Help Dance4Freedom promoten maar ook de community campagne rond ‘Project Aware – Freedom, The Next Step’, waar we van awareness naar people-powered actie gaan, door jouw eigen Dance4Freedom Challenge te starten. Dit is de eerste van een serie self-supporting crowd-created campagnes rondom de filosofie dat mensen bereid zijn om datgene te doen wat ze kunnen doen voor vrijheid.
Flyer D4F 2016 FINAL 4FREE
Bekijk alle foto's van vorige edities door op een onderstaande afbeelding te klikken
DANCE4FREEDOM total DANCE4FREEDOM verboden
 
 
Naar een DANCE4FREEDOM evenement gaan is als of je een soort speciale, super demonstratie bijwoont waar je, samen met andere gelijkgestemde party people, een signaal van vrijheid belichaamt. Besef je dat je niet alleen bent en een voorbeeldfunctie bent richting al diegenen die niet aan boord zijn. DANCE4FREEDOM gaat altijd over jou! Jij bent degene die de deejays, locaties en festival kiest, de toon zet en de sfeer bepaald. Ieder DANCE4FREEDOM event wordt een wereld op zich waar je laat zien waar deze wereld en een goede avond uit, nou om gaat.

DANCE4FREEDOM VIDEO

DANCE4FREEDOM TEASER


 

about

Iedere DANCE4FREEDOM is anders, variërend van kleine incrowd parties tot vrijheidsfestivals maar altijd met de basis elementen zoals (opkomende) top-DJ’s, VJ’s, acts en alles wat jij je maar kan voorstellen op zo'n vet feest, tot aan de erg fijne en inmiddels beroemde, unieke en ultieme vrijheidsvibe, die DANCE4FREEDOM definieert en waar iedereen echt zichzelf kan zijn.
Voor iedere DANCE4FREEDOM editie wordt een geschikte gesponsorde locatie gevonden. Tot nu toe zijn alle DANCE4FREEDOM evenementen in Amsterdam gehouden en zoals andere Project Aware projecten, zal DANCE4FREEDOM aanvankelijk in Nederland gehouden worden met toekomstige opties in het buitenland. Daarna kunnen DANCE4FREEDOM opvolgers geleid vanuit de thuisbasis Amsterdam zich over Europa en de rest van de wereld uitbreiden
 DANCE4FREEDOM speelt in op actuele vrijheidsthema’s, discriminatie en geweld in het uitgaansleven waarbij de focus van de bezoekers/het uitgaanspubliek centraal staat. Op iedere DANCE4FREEDOM komen de party people niet alleen bijeen maar geven meteen een krachtig signaal af. Omdat iedereen die aanwezig is vrijheid belangrijk vindt zijn zij het die DANCE4FREEDOM delen en promoten binnen hun eigen (social media) netwerk. Hierdoor zorgen zij direct voor naamsbekendheid, free publicity, media aandacht, traffic naar de site/community en hun bijdrage aan het doel.
 Daarnaast werkt DANCE4FREEDOM samen met andere event organisatoren. Onder de DANCE4FREEDOM vlag en gebruikmakend van herkenbaar materiaal, dragen party evenementen van derden bij aan de missie terwijl ze zich profileren en meeliften op de faam. In de Amsterdamse party scene en onder de DANCE4FREEDOM bezoekers, krijgen onze evenementen gemiddeld een dikke acht als waardering. Waarbij 96% van de ondervraagden aangaf graag opnieuw een toekomstig DANCE4FREEDOM evenement te willen bezoeken.
Alle opbrengsten van de vrijwillige 'kaartverkoop' gaan regelrecht naar het startbudget van 'Project Aware - the next step', waar we van awareness naar actie zullen schakelen. Door een DANCE4FREEDOM bij te wonen financier je dus direct de toekomst van vrijheid en draag je bij aan de community, campagnes en de missie. Initiatiefnemers van de moderne mensenrechten beweging Project Aware en DANCE4FREEDOM, Jeroen en Atreya, leggen uit. Vrije ticketprijs, op basis van waardering, geeft iedere bezoeker de vrijheid om, voor vrijheid en als dank voor het feest, hun ‘eigen ticketprijs’ te bepalen bij de ingang. Traditionele ticketverkoop van te voren is niet meer van deze tijd en past niet binnen de nieuwe strategie waarbij, net als bij Project Aware, de mens en niet het geld centraal staat. We draaien het om, jij geeft wat jij het waard vond, wat jij het doel gunt en wat jij kunt missen! Dank voor je steun!
Ticketd4f DEF
Deel deze pagina
Voor een goede werking van deze site, gebruiken we cookies - door verder te gaan accepteer je het verzamelen van bepaalde anonieme info