Verbergen
ILOVEFREEDOM
early-believers, vooruit-denkende mensen die vrijheid zo belangrijk vinden.
Klaar om de revolutie te rocken, de beweging te bewegen en het system en de wereld wakker te schudden?
 
 
We staan op het punt om de nieuwe freedom community te herlanceren. Meld je nu aan zodat we je op de hoogte kunnen houden en jij bent een van de eerste die deelt en laat zien hoe je van vrijheid houdt, bijdraagt en je vrij voelt! Alles begint met bewustwording. Zo ook Project Aware, met als doel om een soortgelijk bewustwordingsproces te initiëren en stimuleren als dat de twee initiatiefnemers destijds overkwam. Tijdens hun trip naar de Himalaya's werden ze bewust van het belang van vrijheid en startten Project Aware in Amsterdam. Gedurende de afgelopen jaren zijn zij met vele try-out projecten, acties en evenementen succesvol aan de slag gegaan om de young- and young-minded en iedereen anders die het maar wilden horen te bereiken. Ondanks dat Project Aware volledig zonder geld opereert en we al velen Aware hebben gemaakt, was dit echter nooit het einddoel dat we voor ogen hadden. Ga juist daarom mee in het daarop volgende verhaal dat nu verder gaat met onder andere de internationale uitrol van Project Aware’s veelbelovende projecten en vanzelfsprekend vervolg:
 
 

Project Aware

presenteert

 
 
Project Aware - Freedom, The Next Step Logo black-red-on-white
 
 
 

LIKE THE PAGE

Steun ook door onze DANCE4FREEDOM Facebook page te 'Liken', deze zal binnenkort omgenoemd worden naar onze nieuwe merknaam en als onze algemene Facebook pagina doorgaan. Helaas is de vrijheid bij Facebook ook gelimiteerd omdat men maar 1 keer de naam mag wijzigen.

EERSTE PROJECT

DANCE4FREEDOM

GROOT SUCCES!

DANCE4FREEDOM is méér dan alleen goede muziek en een geweldige nacht uit. DANCE4FREEDOM gaat om jou! Lekker dansend zoals je nog nooit eerder hebt gedanst; je vrij voelen op de dansvloer, volledig jezelf kunnen zijn terwijl je geniet van-, en één wordt met, de muziek. Muziek en mensen - mensen en muziek. Een DANCE4FREEDOM evenement bijwonen is als een soort speciale super demonstratie waar jij, samen met andere gelijkgestemde party people, een signaal van vrijheid belichaamt, je beseft dat je niet alleen bent, maar een voorbeeldfunctie bent richting al diegenen die nog niet aan boord zijn. Kom de lancering van ons nieuwe people-powered platform vieren en steun meteen de missie!

 
 
 

nIeUws

Met de lancering van deze 'Project Aware - Freedom, The Next Step' site, hebben we de eerste stap in de richting van een toekomst met meer vrijheid gezet. Klik op de 'featured' nieuws artikelen hieronder om ze te bekijken of hier voor het nieuws overzicht waar we je op de hoogte houden van al het noemenswaardige nieuws en updates.

R.I.P. Sanjay

      R.I.P. SANJAY   With this news item, we wish to pay our respect to Sanjay Ganpat Brouwer, also internally known as, and famous for, 'the rasta man image'. Unfortunately, last week, Sanjay passed away in his sleep. The man who, was not accepted in Suriname for his…

PHOTO4FREEDOM at Valtifest

      PICS ONLINE We want to thank you all for joining us at Valtifest and PHOTO4FREEDOM. We had a great time and you were all so unique, yourself and for freedom. Your PHOTO4FREEDOM pictures are awesome and online. Don't forget to sign-up on this site right now, like…

 

enthousiast?

 
Wij ook. Want wij zijn bijna klaar voor 'Freedom - The Next Step' maar we hebben jou nodig om echt succesvol te zijn. Verbind je daarom met onze community, voer campagne en draag gezamenlijk bij aan de missie. Start door je aan te melden. Toon en deel jouw deelname in jouw sociale cirkel en promoot het belang van vrijheid onder jouw vrienden/netwerken. Investeer in de toekomst van vrijheid. Ga direct naar bovenstaande header en typ jouw naam en email in de velden. Voor vrijheid, vrijheid voorop en dan ben jij de eerste die van ons hoort.
 

meer doen?

Nadat je je naam en email adres hebt ingevuld, zullen we, beetje bij beetje, alle Project Aware 2.0 projecten, evenementen en activiteiten, onthullen en lanceren richting onze partners, promotionele pers en media en jou!
Maar mocht je nou echt niet langer kunnen wachten en heb je misschien zelf ideeën die je graag zou willen meenemen in 'Project Aware, Freedom - The Next Step' of zou je de missie willen sponsoren met jouw corebusiness, product, dienst of expertise, en/of meer willen doen dan updates en de lancering passief afwachten, voel dan vrij om met ons in contact te komen - door onderstaande knop te drukken. Zo ook als je iets bent tegen gekomen waarvan jij denkt dat het ontwerp, functionaliteit en de gebruikers beleving, enz. kunnen verbeteren - omdat we op dit moment werken aan de bijna-klaar-voor-bèta-testen versie van de site/community. Met jouw inbreng bouwen we samen aan de toekomst van vrijheid!
 

Bedankt

Dank gaat uit naar allen die ons geholpen hebben met het uitbouwen van de organisatie, geheel zonder geld en fondsen, van vrijheidsidee naar het veelbelovende Project Aware en dan nu naar 'Project Aware, Freedom - The Next Step!'
Deel deze pagina
Voor een goede werking van deze site, gebruiken we cookies - door verder te gaan accepteer je het verzamelen van bepaalde anonieme info